Catering i Bergen

Vi leverer alt innen catering i Bergen
Anledninger:
Møtemat, konferanser, barnedåp, konfirmasjon, minnestund, firmalunsj, blåturer, babyshower, julebord m.m. Vi har et rikt utvalg av menyer. Tapasretter, koldtbord, hovedretter, snitter, kaker mm. Stabburet Catering er en presis og profesjonell medspiller for alle anledninger, store som små.
Vår filosofi:
Alltid bruke de beste råvarer, så ofte som mulig fra håndplukkede lokale produsenter. Det vet Bergenserne, for vi har servert dem siden 1963. Vårt enkle mål er å levere kortreist kvalitetsmat. Mat som gjør verten stolt og avslappet og gjesten tilfreds.
Store eller små anledninger:
En utsøkt venninnelunsj for syv av de nærmeste? Eller catering i Bergen til 200 konferansegjester? Mat er et håndverk vi kan. Din anledning er viktig for oss, fordi den er viktig for deg. Vi kan tilrettelegge arrangementet ditt fra A til Å, skaffe lokaler, dekke bord, servere og rydde, eller vi kan komme med nøyaktig den menyen du har bestilt, dit du vil ha den. Du bestemmer. Stabburet Catering leverer! P.S! Visste du at BBC bestilte catering fra oss da de nylig laget et matprogram fra Bergen? Hva programmet handlet om? Norsk tradisjonsmat. Er det rart vi er stolte?Catering i Bergen