DÅP I BERGEN – MAT OG SELSKAPSLOKALER

dåp

Dåp i Bergen

Dåp er en høytidelig og minnerik anledning, navnefest likeså. Familer og venner samles for å ønske den lille velkommen til sitt fellesskap.

Få en vellykket og minnerik dåp med hjelp fra Stabburet Catering. 

Snitter – Koldtbord – Tapas

Vil dere by på tradisjonelle retter, anbefaler vi vårt rikholdige koldtbord. Her finnes noe for enhver smak og selvsagt tilpasser vi utvalget slik at alle finner noe de kan spise. Det samme kan sies om våre utsøkte snitter. Snittene lager vi i mange deilige varianter, på godt brød og med rikelig pålegg.  Ønsker dere at gjestene skal få forsyne seg både av varm og kald mat, er tapas et utmerket valg, og lett å servere. Både store og små finner sine favoritter på vårt velfylte tapasbord!

Kaker

Og når vi snakker om favoritter: Dåpskakene vi baker er blitt svært populære. De kan lages med våre faste motiver, eller vi får et foto eller et design fra dere, og dere får en helt personlig dåpskake fra oss, en som er like unik som barnet dere feirer! Vi leverer mat og kaker presis på døren dit dere vil.

Lokaler og servering

Vi kan skaffe lokaler, dekke bord, levere mat og servere den, rydde og vaske opp, kort sagt gjøre alt som trengs for at dere får en vellykket feiring av det nye familiemedlemmet.

Fanatorget Selskapslokaler
Kalfaret Selskapslokale
Gimlehallen

Catering til dåp i Bergen

Trenger du hjelp med mat eller lokaler til dåp i Bergen? Ring 55283810 eller send en mail på post@stabburetcatering.no