Catering til julebord i Bergen

Vær tidlig ute og bestill julematen nå!

Catering til julebord i Bergen.

 Du har muligheten til å bestille nå og så evt. endre eller avbestille helt fram til tre arbeidsdager før levering. Vår julemat-tallerken kommer med pinnekjøtt, svineribbe, medisterkake, kålrotstappe, rødkål julesaus og deilige poteter.

Catering til julebord i Bergen

Selskapslokaler til julebord i Bergen

selskapslokale
Kalfaret selskapslokaler
Fanatorget selskapslokaler
Gimlehallen selskapslokaler

Vårt pinnekjøtt kommer fra H. Brakstad, som flere ganger har vunnet prisen for årets beste pinnekjøtt.

Store deler av produksjonen deres blir gjort på den tradisjonelle måten, de kjøper også inn store fine lam og lar kjøttet tørke naturlig uten klimarom. Pinnekjøttet blir da godt balansert og rikt på smak, får nydelig konsistens og et fristende utseende. 

Julematen vår er valgt og tilberedt med omhu, det finnes ingen snarveier til riktig julestemning. Vår julemat-tallerken kommer med pinnekjøtt, svineribbe, medisterkake, kålrotstappe, rødkål julesaus og deilige poteter.

Vi leverer mat til julebord i Bergen til bedrifter og private, på jobben, hjemme eller dit dere vil feire inngangen til juletiden. Sammen kan vi skreddersy en unik opplevelse for deg og dine gjester, enten det er for de få utvalgte eller en stor feiring. Lokaler, servise, duker, stoler og bord, ja alt du trenger for å invitere de du måtte ønske, og selvsagt maten som gjør selskapet ditt til en ubetinget suksess.

Catering til julebord i Bergen, det tar vi oss av!

PS! Skynd dere å bestill, vi blir som regel fullbooket hver Jul:)

Nyttige linker til våre samarbeidspartnere:
For leie av serveringspersonell, kokker og hovmester: Kokke & Serveringstjenester
For leie av dekketøy, bord og stoler: Arrangement tjenester