Konfirmasjon i Bergen – Catering og lokaler

Selskapslokale i Bergen

Konfirmasjon er en festdag der den unge med sine ønsker står i sentrum.

Våre tapas har følgelig blitt svært populære! 

Vi har satt sammen varierte tapas-menyer av både varme og kalde retter, så her er noe for enhver smak. Så klart kan dere også kombinere egne favoritter etter ønske. Dere får uansett rikelig og meget smakfull mat! 

Våre nydelige koldtbord kan også med fordel bestilles som de er, men vi tilpasser selvsagt disse, slik at utvalget på bordet blir nøyaktig som dere vil ha det.

Tenker dere at gjestene skal sitte ned for en mer tradisjonell middag, anbefaler vi uten tvil reinyrsstek. Den serveres med årstidens ferske grønnsaker og deilig tilbehør og passer derfor godt, enten dere feirer konfirmanten om våren eller på høsten.

Til dessert er det alltid suksess med hjemmelagd karamellpudding, fersk multekrem, kransekake eller også manges favorittkake;  Hvit Dame. 

Alle våre menyer kan skreddersys, både i innhold og i størrelse. 

Og selvsagt lager vi deilige retter til dem som av ulike grunner må ha tilpasset mat. Kontakt oss med dine eller gjesters preferanser, så lager vi smakfull og lekker mat til alle. 

Maten leverer vi dit dere ønsker, eller dere henter selv hos oss på Landås.  

Vi kan også skaffe egnede lokaler som dere kan pynte selv, eller dere kan komme til duk og dekket bord. Selvsagt kan vi også både servere og rydde om dere foretrekker det. 

Vårt mål er å levere presis det dere ønsker, slik at deres fokus blir å nyte dagen!

 

 

Lokaler til konfirmasjon i Bergen

Wergeland Selskapslokaler
Selskapslokale i Bergen
Kalfaret selskapslokaler
Gimlehallen selskapslokaler