Oppsett av mat: Ved bestilling av tapas/koldtbord kommer rettene i aluminiums bakker/fat og er klart til å settes på bordene. (NB! bildene på siden er bare eksempel på hvordan buffeten KAN settes opp). Varmrettene kommer i termokasser, i disse kassene holder maten seg varm inntil 3 timer, men vi anbefaler at du velger leveringstid nærmest mulig spise tidspunkt.

Feil ved bestilling: Dersom du oppdager mangler/feil ved bestillingen er det viktig at du ringer oss på 930 51 920, slik at vi kan rette opp i dette så raskt som mulig. I de fleste tilfeller vil vi være i stand til å levere ny vare på kort tid.

Avbestilling: Avbestillinger som skjer etter klokken 12.00 tre virkedager før leveranse faktureres med 50 % av totalbeløp.

Avbestillinger som skjer samme dag som avtalt leveranse  faktureres  med  100 % av totalbeløp.

Reduksjonsfrist: Reduksjoner som skjer etter klokken 12.00 tre virkedager før avtalt leveranse, faktureres med  50% av antallet som blir redusert.

Reduksjoner som skjer samme dag, faktureres  med  100 % av antallet som blir redusert.

Levering av utstyr/varmekasser: Dersom ikke vi tar med oss varmekasser, må kunden returnere de til Stabburet i Hagerupsvei 32 x, er det ingen her for å ta i mot, kan det settes på utsiden, men husk å merke med ordrenummer eller navn slik at vi får registrert det som mottatt. Om ønskelig kan vi hente for et gebyr på 300 kr