Ofte stilte spørsmål

Her finner du de vanligste spørsmålene som vi får. Men du har kanskje flere, eller andre spørsmål.

Ring oss på 55 28 38 10 eller send en epost til post@stabburetcatering.no

Vi setter pris på at du ringer, og du får raskt svar.

Den enkleste måten å bestille catering hos oss er ved å gå til: MENY– velge kategori og finne retten/rettene du ønsker, klikk på BESTILL og velg antall, følg så videre instrukser.

Man betaler ved levering/henting og ikke i nettbutikk.

Du kan også bestille ved å sende oss en mail, eller bruke kontaktskjema.

Ordretelefon er åpen mandag til fredag fra 08-16

SONE 1: BERGEN: kr 300

UTENFOR BERGEN KR 500 (MAKS 20 KM).

Vi leverer over hele Bergen og omegn, alle dager mellom 08:00 og 21:00. Maten kan også hentes i butikk på Landås.

Vi er stengt i hele påsken, fra langfredag til og med 2 påskedag.

Julaften frem til kl 12 (bare henting).

1 juledag stengt.

2 juledag (bare henting)

Romjul vanlig åpningstider

Nyttårsaften frem til 12 (bare henting).

1 nyttårsdag stengt

2 nyttårsdag vanlig åpningstider.

Betaling skjer ved levering eller henting av mat (man trenger ikke å betale på nettsiden).

Vi har med oss betalingsterminal når vi leverer.

Faktura kan gies til firma.

Private kan også få faktura, men denne må betales før levering av maten.

Minium bestilling er 10 stk. av de fleste rettene.

Dersom du oppdager mangler/feil ved bestillingen er det viktig at du ringer oss på 55 28 38 10, slik at vi kan rette opp i dette så raskt som mulig. I de fleste tilfeller vil vi være i stand til å levere ny vare på kort tid.

Avbestillinger som skjer etter klokken 12.00 tre virkedager før leveranse faktureres med 50 % av totalbeløp.

Avbestillinger som skjer samme dag som avtalt leveranse faktureres med 100 % av totalbeløp.

Reduksjoner som skjer etter klokken 12.00 tre virkedager før avtalt leveranse, faktureres med 50% av antallet som blir redusert.

Reduksjoner som skjer samme dag, faktureres med 100 % av antallet som blir redusert.

Ved bestilling av tapas/koldtbord kommer rettene i aluminiums bakker/fat og er klart til å settes på bordene.

NB! bildene på siden er bare eksempel på hvordan buffeten KAN settes opp.

Varmrettene kommer i isopor termokasser, i disse kassene holder maten seg varm inntil 3 timer, men vi anbefaler at du velger leveringstid nærmest mulig spise tidspunkt

Dersom ikke vi tar med oss varmekasser, må kunden returnere de til Stabburet i Hagerupsvei 32x. Vennligst lever tilbake kasser senest 3 dager etter bruk. Dersom ingen er til stede for å ta imot kassene, kan de settes utenfor. Vennligst send en melding med ordrenummer eller navn på 983 01 091, slik at vi kan registrere at kassene er mottatt.

Varmekasser som ikke leveres tilbake, vil bli fakturert med 150 kr per kasse. Om ønskelig kan vi hente for et gebyr på 300 kr.

922 538 506